Zaak- en inkomensverzekering

Stel dat je als zelfstandige of kleine ondernemer een ongeluk krijgt of ziek wordt en lange tijd niet meer kan werken. Dan ben je afhankelijk van een uitkering die wordt gestort door de sociale zekerheid. In de meeste gevallen zal deze uitkering echter niet volstaan. Of wat te denken van brand of schade aan goederen die in jouw handelszaak staan uitgestald? Wie draait op voor de vaak hoge kosten? Gelukkig kan je bij ons terecht voor een zaak- en inkomensverzekering. Zo kan jij je met een gerust hart toeleggen op je eigen zaak.

Gewaarborgd inkomen

Het zal je maar overkomen. Je wordt als zelfstandige ziek voor langere tijd of je krijgt een ongeluk waarbij je arbeidsongeschikt raakt. Je bent dan aangewezen op de steun van de sociale zekerheid. Maar vaak is dit absoluut niet toereikend. Je doet er daarom goed aan om jezelf een zekerheid te geven door een verzekering Gewaarborgd Inkomen te nemen. Zo kan je je levensstandaard ook tijdens deze periode houden en kan je je financiële verplichtingen ook in deze moeilijke periode blijven nakomen. Bovendien profiteer je van een fiscaal voordeel. Zelfstandigen in een vennootschap kunnen namelijk alle premies 100% aftrekken als professionele kosten.

Verzeker je handelspand

Natuurlijk is het ook erg belangrijk om je handelspand te verzekeren. Vaak investeer je grote sommen geld in je pand en bij een brand of diefstal kan dit ineens allemaal weg zijn. Daarom kan je je handelspand, materieel en handelswaren uitgebreid beschermen zodat je bij schade snel vergoed wordt en niet voor verrassingen komt te staan. Zelfs als je de goederen tijdelijk ergens waar ook ter wereld onderbrengt! Ook als de schade andere mensen of aanpalende gebouwen treft, is jouw aansprakelijkheid verzekerd.

Meer informatie over zaak- en inkomensverzekering

Bij ons kan je je optimaal laten verzekeren. Welk pakket voor jou optimaal is hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke situatie. Daarom kijken we graag samen met jou naar jouw situatie en wensen. Neem contact met ons op en maak snel een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder.