Voertuigverzekering

Het wordt alsmaar drukker op de weg. Elke dag lijken de files langer te worden. Natuurlijk probeer je zo veilig mogelijk naar je bestemming te rijden, maar soms loopt het toch fout. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Daarom is het goed dat je je hiervoor bij ons kan laten verzekeren met een voertuigverzekering. Of dit nu voor je fiets, auto, motorhome, motor of ander voertuig is, wij vinden altijd een passende oplossing. En de service? Die krijg je er gratis bij!

Van BA-voertuigverzekering tot bijstandsverzekering

De verzekering die het meest voor de hand ligt is de burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering is verplicht en zorgt er o.a. voor dat schade die je maakt aan andere voertuigen wordt vergoed. Maar naast deze zogenaamde BA-verzekering zijn er nog andere voertuigverzekeringen die erg interessant kunnen zijn. Wat als jij als bestuurder bij een ongeluk ernstig gewond raakt of misschien wel levenslang invalide bent? Je wilt er misschien niet aan denken, maar een ongeluk kan ernstige financiële gevolgen hebben. Om je hiervoor in te dekken kan je kiezen voor een verzekering die letsel aan de bestuurder vergoed. Maar natuurlijk zijn er ook minder ernstige, maar wel erg vervelende zaken die je kunnen overkomen. Bijvoorbeeld pech met de auto in het buitenland of een geschil met je garagist over bepaalde kosten aan je auto. En wat als je net gekochte e-bike gestolen wordt?

Meer informatie op jouw maat

Daarom vinden wij het belangrijk om naar jouw situatie te kijken en samen met jou de meest geschikte voertuigverzekering samen te stellen. Wij staan voor persoonlijke service en in geval van schade of een ongeluk staan wij klaar om je zo goed mogelijk bij te staan. Neem daarom contact met ons op en maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen je graag verder.