Woonverzekering

Je woning en inboedel zijn een kostbaar bezit. Je mag er niet aan denken dat hier wat mee gebeurd. Maar toch hoor je regelmatig dat een brand een huis volledig in as legt. Ook hoor je steeds vaker van noodweer en de overstromingen die dat met zich meebrengt. Daarom is het goed te weten dat je bij ons een woonverzekering kan afsluiten. Want je huis en/of bezittingen verliezen is al pijnlijk genoeg.

Van woningbrand tot tuinschade en rechtsbijstand

Brand en noodweer zijn het eerste waar je misschien aan denkt. Maar ook diefstal is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen kan het traumatiserend zijn om te weten dat een vreemde in je woning is geweest, ook ben je vaak dierbare en waardevolle bezittingen kwijt. Deze kunnen we je helaas niet teruggeven, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je financieel gecompenseerd wordt. Dit geldt ook voor bezittingen in de tuin. Denk bv. aan je zwembad, tuinmeubilair of jouw barbecue. Want ook deze kunnen gestolen worden of door noodweer worden beschadigd.

Zo zie je maar dat een woonverzekering veel voordelen heeft, ook als je huurt of verhuurt! Want wat als je onenigheid krijgt met de huurder of verhuurder? Juridische bijstand kan erg prijzig zijn. Daarom staan wij je graag bij in dit soort situaties met onze rechtsbijstandsverzekeringen.

Ook voor een voordelige hypotheek

Als je van plan bent een woning te kopen kan je bovendien een hypotheek via ons afsluiten. Wij werken samen met een betrouwbare partner die voor jou de goedkoopste en voordeligste hypotheek selecteert. Hierbij is er keuze uit maar liefst 24 verschillende maatschappijen. Zo heb je zowel je hypotheek als al je verzekeringen ondergebracht bij één kantoor.

Woonverzekering en hypotheek op jouw maat

Van een blokpolis voor appartementsgebouwen tot een schuldsaldoverzekering. Bij ons kan je je optimaal laten verzekeren. Als je van plan bent een woning te kopen kan je bovendien een hypotheek via ons afsluiten. Zo heb je zowel je hypotheek als al je verzekeringen ondergebracht bij één kantoor. Wel zo makkelijk! Maar welk pakket voor jou optimaal is hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke situatie. Daarom kijken we graag samen met jou naar jouw situatie en wensen.

Wij hebben daarbij persoonlijke service hoog in ons vaandel. Wij stellen namelijk niet alleen een geschikte woonverzekering met je samen, maar helpen ook om een schadeclaim snel af te handelen in het onfortuinlijke geval dat je te maken krijgt met bv. een diefstal of ander voorval. Neem daarom contact met ons op en maak snel een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder.