Hospitalisatieverzekering

Je weet nooit wat er gebeurt in het leven. De ene dag ben je kerngezond en de volgende dag lig je ziek in bed of zelfs in het ziekenhuis. Alsof dit nog niet erg genoeg is kan je bovendien achteraf ook nog eens geconfronteerd worden met een dure afrekening. Een ziekenfonds komt namelijk maar in beperkte mate of helemaal niet tegemoet in de kosten. Daarnaast kan het blijken dat er meer behandelingen nodig zijn vóór en na de hospitalisatie. Het is dus ten zeerste aangeraden om goed verzekerd te zijn tegen ziekenhuiskosten. Neem daarom via ons een hospitalisatieverzekering.

Meer dan alleen een hospitalisatieverzekering

We gaan verder dan alleen een hospitalisatieverzekering. Wat te denken van ambulante en tandartskosten? Een mooi en verzorgd gebit is belangrijk voor je gezondheid én je zelfvertrouwen. Maar sommige behandelingen kunnen veel kosten, denk maar aan een tandprothese. Een goede zekerheid is dus geen overbodige luxe. Daarnaast wordt je kind bij sommige verzekeringen tot 4 jaar zelfs gratis aangesloten.

Een ongevallenverzekering beschermt je tegen de medische kosten van jou en je gezinsleden na een ongeval bij je thuis, op reis, op school, etc. Dus ook als je niet in het ziekenhuis belandt. Daarnaast krijg je een extra vergoeding bij blijvende invaliditeit. Dit is belangrijk als je bijvoorbeeld je woning moet laten aanpassen aan je nieuwe situatie.

Ook als je meer zorg nodig hebt kan je bij ons terecht. Een klein gezondheidsprobleem kan al snel je dagdagelijkse leven overhoop gooien en ervoor zorgen dat je hulp nodig hebt bij het aankleden, het wassen, naar het toilet gaan, koken, boodschappen doen en de kinderen naar school brengen. Hier kan een zorgverzekering hulp bieden.

Ontzorging op jouw maat

Wat de toekomst ook brengt, met onze verschillende verzekeringen is jouw gezondheid in goede handen. Natuurlijk wordt er daarbij gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw verzekering naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Aarzel niet en maak een afspraak met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.