Belastingservice

Kijk je ook altijd zo op tegen het invullen van je belastingaangifte? Of wil je graag weten of je alles wel goed hebt ingevuld? Dan kan je als totaalklant bij ons terecht voor onze GRATIS belastingservice. Niet alleen vullen wij de formulieren helemaal voor je in, ook weet je direct hoeveel je dient te betalen, of beter nog, hoeveel je terugkrijgt.

Belastingservice van a tot z

De belastingaangifte lijkt elk jaar wel een stukje moeilijker te worden. Met 823 codes kan het zijn dat je al snel de bomen niet meer door het belastingbos ziet. Het is daarom niet altijd gemakkelijk om zelf je belastingbrief in te vullen. Daarom bieden wij aan al onze totaalklanten een GRATIS belastingservice aan. Het enige wat je moet doen is je papieren, je eID en je pincode mee te nemen.

Ons kantoor maakt je wegwijs in jouw aanslagbiljet. Wij vullen uw aangifte in via Taks on Web, en passen de geldende fiscale regels tot in de kleinste details toe. Samen met jou kijken we na welke aftrekposten op jouw situatie van toepassing zijn. Zo haal je het maximale uit de berekening. Door de nauwkeurige berekening weet je met onze belastingservice bovendien direct wat je het volgende jaar zal moet betalen of hoeveel je terugkrijgt. Wel zo handig!

Alleen voor totaalklanten

Al onze totaalklanten kunnen gebruik maken van deze GRATIS belastingservice. Dus heb je een polis bij AG, AXA, Baloise, enz… (met uitzondering van ERGO) aarzel dan niet en maak een afspraak met ons. Wil je toch gebruik maken van deze handige belastingservice maar ben je nog geen klant? Bekijk dan onze diensten voor particulieren of zelfstandigen en neem contact met ons op. We kijken dan samen naar jouw persoonlijk situatie en stellen graag een vrijblijvende offerte op voor je. Zo ben je verzekerd van de juiste verzekering en de beste service.