Adviesburo De Vulder

Ben je op zoek naar het optimale verzekeringspakket voor jouw situatie? Zowel als particulier als zelfstandige kan je bij ons verzekeringskantoor terecht. Sinds 1979 is Adviesburo De Vulder een begrip in Aalst en omstreken. We staan daarbij bekend om onze persoonlijke service. Zo kijken we niet alleen naar welke verzekeringen in jouw situatie het beste bij je passen, maar geven we je ook graag advies als je met vragen zit over scheiden, trouwen etc. Want uiteindelijk hebben deze veranderingen in het leven ook invloed op je verzekeringen.

Je kan bij ons terecht voor zekerheden in elke fase van je leven. Van in de wieg tot bij de studies tot bij het verliefde koppel en samen wonen, samen naar uw pensioen tot bij uw uitvaart. Van hospitalisatieverzekering tot aan rechtsbijstand en pensioensparen, wij zorgen dat je op beide oren kan slapen. Stel dat je betrokken bent bij een ongeval, dan kan je op ons rekenen. Zo ben je zeker van een betrouwbaar advies en een snelle afhandeling van jouw dossier. Hebt je recht op een vergoeding? Reken dan op een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling. Bovendien kan je als totaalklant gebruik maken van onze GRATIS belastingservice. Ons verzekeringskantoor maakt je wegwijs in jouw aanslagbiljet. Wij vullen jouw aangifte in via Taks on Web en passen de geldende fiscale regels tot in de kleinste details toe.

Wie zijn wij?

Annick De Vulder is sinds 1979 zaakvoerster van Adviesburo De Vulder: "Het is altijd mijn roeping geweest om voor andere mensen te zorgen en ze te helpen met hun financiële planning”. Ik noem mezelf dan ook weleens een fiscaal dokter. Als fiscalist vind ik het dan ook onze taak om onze klanten zo goed mogelijk te informeren naar de meest optimale combinatie van verzekeringen voor zijn of haar situatie. Om dit te garanderen zorgen we dat ik en mijn team ons regelmatig bijscholen. Daarnaast vind ik persoonlijke service erg belangrijk. Want als je iets overkomt wil je zo goed en snel als mogelijk geholpen worden, zonder jezelf daar nog eens zorgen over te moeten maken.

Naast Annick werken ook Isabelle en Daisy bij Adviesburo De Vulder. Isabelle is daarbij verantwoordelijk voor het onthaal, de administratie en het secretariaat. Daisy houdt zich bezig met het afhandelen en bespoedigen van schaderegelingen.