Gezinsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je zoon die een raam bij de buren intrapt met zijn bal of een 'onvergetelijke dag' aan zee omdat je in de drukte met je fiets iemand anders omver rijdt. Dan hebben we het nog niet eens over jouw hond die een ander in de enkels bijt. Het zijn zo van die situaties die je duur kunnen komen te staan als je niet goed verzekerd bent. Gelukkig ben je met onze gezinsverzekering prima gedekt voor de financiële gevolgen van zulke ongelukken.

Van geboorte tot overlijden

Onze gezinsverzekering is er om je gedurende je hele leven te ondersteunen. Zo staan we je al bij met een hospitalisatieverzekering als je geboren wordt. Vervolgens kan je tijdens je jonge leven rekenen op een kids-omnium verzekering. Zo ben je verzekerd tegen ziekten en ongevallen. Verder biedt een 'burgerlijke aansprakelijkheid' je zekerheid in momenten van onhandigheid terwijl je opgroeit of als je volwassen bent.
Tijdens je vakanties gaan we met je mee met een reisbijstands- en annulatieverzekering. Met rechtsbijstand als je een juridisch conflict hebt. Als je een ongeval krijgt terwijl je sport of tijdens een bergwandeling in de Alpen waarbij je arbeidsongeschikt en/of invalide raakt kan je rekenen op een ongevallenverzekering. Bovendien bieden wij de nabestaanden bij een begrafenis financiële ontzorging via een uitvaartverzekering.

Natuurlijk hopen we dat je niet vaak een beroep op ons hoeft te doen. Maar mocht het wel voorkomen dan beloven we dat we je zo goed mogelijk zullen helpen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo helpen we je bij de financiële afhandeling van a tot z. Wij zorgen er persoonlijk voor dat je claim zo snel als mogelijk wordt behandeld en dat jij hier geen omkijken naar hebt.

Gezinsverzekering op maat

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Op basis van jouw wensen en noden stellen wij een optimaal verzekeringspakket met je samen. Daarbij leren we je graag beter kennen, want tenslotte staan we je een leven lang bij.